top of page

Vi har nettopp lansert nye www.senseloop.com....

……med masse nyttig info om hvordan man bruker dronedata til byggeprosjekter, inspeksjon av linjenett osv. Det er også lenker til mange spennende prosjekter vi har gjennomført for kunder som OBOS, Statsbygg, Statens Vegvesen for å nevne noen. Se mer på www.senseloop.com.Med 5. år tilbakelagt og mer enn 300 vel gjennomførte prosjekter i beltet spisser vi tilbudet vårt mot bygg & anlegg, linjenett og infrastruktur.  Innenfor disse områdene har vi etablert unike erfaringer som gjør at vi kan levere alt fra avanserte analyser av terreng med centimeter presisjon, til video av linjenett for å oppdage termiske uregelmessigheter.   


Selskapet er tuftet på erfaringer fra offshore landmåling og bemannet luftfart - bruk av avansert teknologi og fokus på sikkerhet i alle operasjoner sitter i ryggmargen. Senseloop AS er en av få droneoperatører med tillatelse fra Luftfartstilsynet til å operere tyngre droner med avanserte sensorer i tett befolkede områder over i hele Norge.

 

 

Sjekk ut våre nye nettsider www.senseloop.com og se hvordan man kan øke innsikt med et digitalt grunnlag. Eller ta kontakt med CEO Ole Kristensen på e-post okr@senseloop.com for mer informasjon om hva Senseloop AS kan tilby.

 

Comments


bottom of page