top of page

Tjenester

Vi leverer nøyaktige og oppdaterte data med vår omfattende drone- og sensorportefølje

LiDAR med drone

DRONEBASERTE LiDAR-MODELLER
 
LiDAR gir de mest pålitelige dataene sammenlignet med andre metoder å samle inn data med drone. I tillegg sparer man både tid og kostnader.

Bakkebasert LiDAR

BAKKEBASERTE LiDAR-MODELLER
 
Bakkebasert LiDAR tilbyr utrolig nøyaktige og konsistente resultater. Kombinasjonen av rask innhenting og prosessering av data er en svært kostnadseffektiv måte å kartlegge overflaten på.

Dronefoto med termisk kamera

TERMISK

Droner med termiske kameraer kan gi nøyaktige og kostnadseffektive temperaturavlesninger av hustak, sidevegger i bygninger eller oppdage unormale temperaturer i linjenett og ledningsmaster.

Kart og terreng foto med drone

KART-, TERRENG- OG OVERFLATEMODELLER 
 
Når du kombinerer et ortofoto med en digital terrengmodell, er resultatet en 3D-modell med bilder fra den virkelige verden. I Senseloop jobber vi med avanserte drone- og sensorsystemer som gir svært nøyaktige modeller.

360° panoramabilde

360° PANORAMA
 
Panoramaer kan gi deg fantastiske landskapsbilder eller store bilder av en byggeplass med mye detaljer.  Med et 360 panorama bilde kan du bevege deg rundt, samhandle med bildet og lage din egen Google Street View-opplevelse.

Flyfoto

ORTOFOTO OG FLYFOTO

Enten du har behov for et svært detaljert og nøyaktig kart, eller bilder for å inspisere hver centimeter av en kraftlinje.  Senseloop samler inn data raskt og effektivt, gjennomfører en kostnadseffektiv prosessering og resultatet er bilder med høy oppløsning.

Dronefoto operagata
VIL DU VITE MER?

Vi ser frem til å høre fra deg

bottom of page