top of page

Om oss

MISJON OG VISJON

Vår mission er å gi nøyaktige og handlingsrettede data ved hjelp av effektiv og bærekraftig teknologi.

Vi bruker droner til å erstatte helikopter og oppmåling gjort til fots med bakkebasert utstyr. 

Vår forretningside er bygget på overbevisningen om at ethvert prosjekt, inspeksjons- eller vedlikeholdsprogram, vil dra nytte av ferske og nøyaktige data.

Senseloop ble grunnlagt av piloter med fokus på sikkerhet godt innebygd i ryggraden. Med dette utgangspunktet har vi utviklet en omfattende driftshåndbok som tilfredsstiller regulatoriske krav og gir grunnlag for å betjene de fleste droneplattformene. 

Videoen til er fra et skanningsprosjekt av 4 000 kvadratmeter istunnel.

Klimapark 2469' ligger like ved Galdhøpiggen.

Menneskene bak Senseloop

Roger Gildseth

Roger har en kommersiell pilotgrad. Han begynte å jobbe i navigasjonsavdelingen i Geoteam, senere Fugro Survey, hvor han hadde det ledende tekniske ansvaret for  oppkjøp, drift og produktutvikling. I 2004 etablerte han iSURVEY, en ledende leverandør av kart- og posisjoneringstjenester for offshoreindustrien. Etter salget av iSURVEY i 2013 jobbet han som konsulent og investor.

ole3_edited_edited_edited.jpg

Ole Kristensen 
CEO

Ole har en MBA innenfor finans og internasjonal økonomi. Han har jobbet med bank- og forsikringstjenester i flere år og har ledererfaring både fra kommersielle roller og økonomistyring. Ole er vår CEO som sørger for at vi er rigget for vekst. Han jobber også med kunder og kommersielle muligheter.

Pål Are Hagen

Pål Are har MS Surveying og GIS. Han har jobbet for iSurvey som offshore landmåler i en årrekke, deretter som prosjektleder og avdelingsleder for posisjonering av offshore plattformer og konstruksjoner på havbunnen. Han er ansvarlig for å utvikle våre GIS-systemer og GIS-rutiner hos Senseloop.

Tomas Fritsvold

Tomas har en DipGrad Surveying og BA Design fra Otago University, New Zealand. Han har siden 2005 jobbet med utvikling av undervannssensorer. Tomas har også vært prosjektleder innen offshore havbunnskartlegging og landbasert BIM. Noen av sertifikatene hans er privatpilotlisens (sjø, land og UAV)

Susanne Dekko
Safety Manager

Susanne har bakgrunn fra Luftforsvaret hvor hun tjenestegjorde som Wing-Ops spesialsoldat og senere jobbet som instruktør i luftfartsteori. Hun har gått på Luftforsvarets flyskole på Bardufoss. Susanne har en aktiv PPL-A og PPL-H (privat sertifikat for bemannet fly og helikopter), og jobber for tiden med sitt kommersielle ATPL-H-sertifikat. 

Senseloop-Sykehusbygg-Brakerøya_Foto_Nils_Maudal_edited.jpg
Dronefoto Operagata
VIL DU VITE MER?

Vi ser frem til å høre fra deg

bottom of page