top of page

Senseloop leverer dronetjenester og har sammen med OBOS utviklet en Standardpakke for #terrengmodellering

Senseloop er heldige som har Norges største utbygger #OBOS på eiersiden. Vi har med hjelp av OBOS fått kvalitetssikret og stemplet ut et knippe med tjenester som er relevante fra tidligfase til overlevering av byggeprosjekt.


Panoramabilde av nybygg og byggevirksomhet på Fornebu


Tjenestene er bundlet i en pakke og data leveres i formater som kan brukes i de fleste BIM applikasjoner. Data og modeller er tilgjengelig på tvers av prosjektet for fagpersoner som #arkitekter, #bygningsingeniører og #landskapsarkitekter.  


Utgangspunktet for Standardpakken er LiDAR data samlet med drone. Dette gir en detaljert punktsky og avledede terreng- og overflatemodeller. I tillegg inngår måleriktig ortofoto og et antall 360 panoramabilder. Mantra for innholdet i Standardpakken har vært å gi OBOS bedre innsikt og forståelse samt eliminere usikkerhet da bruk av utdatert og unøyaktige data øker risikoen i prosjektet.


Pakken er relevant for alle som arbeider med utvikling, prosjektering og gjennomføring av byggeprosjekter, både bolig og næringseiendom.  Vil du ha mer informasjon? Sjekk ut våre nettsider https://www.senseloop.com/ eller ta kontakt med CEO Ole Kristensen på e-post okr@senseloop.com.


Senseloop AS er deleid av OBOS og en av få droneoperatører med tillatelse fra Luftfartstilsynet til å operere tyngre droner med avanserte sensorer i tett befolkede områder over hele Norge.

Comments


bottom of page