top of page

Lading av dronebatterier on-the-go med et 220V uttak i en Hyundai Ioniq 5


15. mai gjennomførte #Senseloop en visuell befaring av høyspentmaster for Sør-Aurdal Energi. Befaring ble gjennomført med helikopterdrone og det ble tatt om lag 1 000 bilder av mastene oppover Begnadalen. Dronepilot sitter i vårt operasjonsrom på Høvik, fly plan og billedtagning er automatisert og data kommunikasjon skjer via 4G nettverk. Dronen har stor rekkevidde, men man må alikevel bytte batterier underveis siden oppdraget strekker seg over et stort område.


Tilgang til ladestrøm kan fort bli en forsinkende faktor i en slik operasjon. Denne gang hadde vi med oss en Hyundai Ioniq 5 med 220v uttak utlånt fra importøren Hyundai Norge.


Hvorfor er det ikke flere bilprodusenter som har sett verdien av å levere en elbil med uttak for 220v?

#Hyundai #Ioniq’en leverte langt over forventning og hadde ingen problemer med å lade kontinuerlig med 2500W. 220V uttak fungerer også når man kjører slik at vi kunne lade mens vi forflyttet oss. I en tid hvor det meste av verktøy er batteridrevet er det utrolig at så få bilprodusenter leverer dette som standard. Løp og kjøp dersom du ønsker en praktisk bil.


Iallfall bidro Hyundai Ioniq’en med 220V uttak til et smidig og vellykket oppdrag langs Begnadalen. Som en ekstra bonus bød Ioniq’en også på en god kjøreopplevelse 👍


Vil du ha mer informasjon om inspeksjon av kraftlinjer og høyspentmaster? Sjekk ut våre nettsider https://www.senseloop.com/ eller ta kontakt med CEO Ole Kristensen på e-post okr@senseloop.com.


#Senseloop AS er en av få droneoperatører med tillatelse fra Luftfartstilsynet til å operere tyngre droner med avanserte sensorer, i tett befolkede områder og over hele Norge.

Comments


bottom of page