top of page

Ketil Solvik-Olsen går inn i Senseloop som rådgiver


Tidligere samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen går inn i Senseloop i en aktiv rolle som rådgiver, og vil i tillegg være en del av selskapets «advisory board».


«Jeg ser frem til å bidra til den videre veksten for selskapet», sier Ketil Solvik-Olsen.


«Vi ser frem til å få Ketil Solvik-Olsen med på laget, å arbeide videre med, og dra nytte av hans kompetanse innen flere områder», sier daglig leder i Senseloop Roger Gildseth.


Senseloop er et meget spennende norsk selskap som leverer verdiøkende tjenester til offentlige og private virksomheter.


Senseloop leverer i dag avanserte tjenester, som integrerer med kundenes verdikjede, innen innsamling, bearbeiding og analyse av data. Innsamling av data foregår med bruk av sensorer som blant annet opereres ved hjelp av industrielle droner.


Miljø- og sikkerhetsbevisste virksomheter som Avinor, Equinor, Statsbygg, BoligPartner, Telenor, Sykehusbygg og Vegvesenet bidrar til at vi som selskap må levere kvalitet hver eneste dag.


Dyktige ansatte og gründere med høy kompetanse, kombinert med ny teknologi og partnerskap i verdensklasse, danner grunnlaget for selskapets ambisjoner om vekst i markeder med sterkt økende etterspørsel nasjonalt og internasjonalt. Noen av våre partnere, som vi med stolthet viser fram, er Stanley Security, Basefarm og Telenor.


Senseloop fokuserer sin virksomhet innen følgende tre områder:


  1. • Geodata (innsamling av data knyttet til eiendomsutvikling og byggeprosjekter).

  2. • Linjeinspeksjon (innsamling av data knyttet til vei, bane, tele- og høyspentlinjer).

  3. • Monitorering og sikkerhet (tilsyn- og sikkerhetstjenester for objekter som flyplasser, havner, industriområder m.m.)


For mer informasjon kontakt: Sølve Grimkelsrud CCO Phone:   +47 907 56 134 Mail:      sgr@senseloop.com Web:     www.senseloop.com Drammensveien 211, 0281 Oslo
Comments


bottom of page